picture

Заповядайте на СПА уикенд на атрактивни американски автомобили във Велинград

2020-09-05

Атрактивно събитие ни очаква през септември – заповядайте във Велинград, за да съчетаете незабравима почивка, ознаменуваща края на лятото, с извънредно интересния СПА уикенд, организиран от Офроуд клуб „4х4“ гр. Велинград и „Галактик Карс“. Събитието се осъществява с подкрепата на Общината и ще запознае жителите и гостите на града ни с атрактивни американски автомобили.

Офроуд съборът, който отбеляза небивал успех, бе причината местният клуб на любителите на адреналина да замисли още едно подобно събитие, като, този път, акцентът ще е върху извънредно интересните и интригуващи американски автомобили.

На 5 и 6 септември във Велинград пристига цяла плеяда от собственици на американски возила, които ще представят автомобилите си и ще задоволят любопиството на множеството почитатели на високите скорости. Уикендът стартира в събота от 12.00ч, а в неделя от 10.00ч. жителите и гостите на града ще се насладят на парадна обиколка, която ще премине през леки планински маршрути.

Организаторите са се погрижили за доброто настроение на всички, които ще присъстват, а за гостоприемството и комфорта Ви може да разчитате на „Стела Делукс Апартаменти“.

Планирайте пътуването си още сега и нека се забавляваме заедно!